Salam Kenal IDFL :D IDFL Forum


 

SkorBola888
 

JAYAPOKER

TOTOBET

INDOTOGEL

AHABET

Page 1 of 23 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 225

Thread: Salam Kenal IDFL :D

  1. #1


    s3m4r_m3s3m's Avatar
    User ID
    48152
    Join Date
    March 20th, 2013
    Location
    In a land called fantasy
    Posts
    2,819
    Thanks
    7,818
    Thanked
    7,104
    Rep Power
    139


    Tatag Teteg Bakal Tutug

     

    Salam Kenal IDFL :D



    Nuwun Sewu

    Para sesepuh, kakang, mbakyu, sadulur lan saderek Keluarga Besar IDFL tepangaken kulo dateng mriki:

    user id : s3m4r_m3s3m
    nickname : lulu
    Gender : female

    Namung amargi kulo kedah nglanjutaken ngangsu kawruh wonten ing pawiyatan enggal sae niki. Mugi2 kula sregep sinau supados saget wujudaken cita-cita nipun ugi dados lare ingkang lanthip dumateng para sesepuh lan keluarga besar IDFL. Cekap semanten atur kula. Mugi sami kepareng maringi pangapunten tumrap sadaya kekirangan lan kelepatan kula.


  2. The Following 14 Users Say Thank You to s3m4r_m3s3m For This Useful Post:


  3. #2


    s3m4r_m3s3m's Avatar
    User ID
    48152
    Join Date
    March 20th, 2013
    Location
    In a land called fantasy
    Posts
    2,819
    Thanks
    7,818
    Thanked
    7,104
    Rep Power
    139


    Tatag Teteg Bakal Tutug

     

    test


  4. The Following 2 Users Say Thank You to s3m4r_m3s3m For This Useful Post:


  5. #3


    raises's Avatar
    User ID
    32504
    Join Date
    November 16th, 2012
    Location
    X-94N954
    Posts
    537
    Thanks
    1,109
    Thanked
    1,232
    Rep Power
    14


    ?

     

    Quote Originally Posted by s3m4r_m3s3m View Post


    Nuwun Sewu

    Para sesepuh, kakang, mbakyu, sadulur lan saderek Keluarga Besar IDFL tepangaken kulo dateng mriki:

    user id : s3m4r_m3s3m
    nickname : lulu
    Gender : female

    Namung amargi kulo kedah nglanjutaken ngangsu kawruh wonten ing pawiyatan enggal sae niki. Mugi2 kula sregep sinau supados saget wujudaken cita-cita nipun ugi dados lare ingkang lanthip dumateng para sesepuh lan keluarga besar IDFL. Cekap semanten atur kula. Mugi sami kepareng maringi pangapunten tumrap sadaya kekirangan lan kelepatan kula.


    Salam kenal uga,


    btw bahasanya susah amit




  6. #4


    ruly.IDFL's Avatar
    User ID
    11
    Join Date
    February 20th, 2012
    Location
    Karawang
    Posts
    4,658
    Thanks
    45,427
    Thanked
    11,161
    Rep Power
    515


    oh to be a gooners

     

    Wilujeng sumping, mbakyu

  7. The Following User Says Thank You to ruly.IDFL For This Useful Post:


  8. #5


    s3m4r_m3s3m's Avatar
    User ID
    48152
    Join Date
    March 20th, 2013
    Location
    In a land called fantasy
    Posts
    2,819
    Thanks
    7,818
    Thanked
    7,104
    Rep Power
    139


    Tatag Teteg Bakal Tutug

     


  9. #6


    s3m4r_m3s3m's Avatar
    User ID
    48152
    Join Date
    March 20th, 2013
    Location
    In a land called fantasy
    Posts
    2,819
    Thanks
    7,818
    Thanked
    7,104
    Rep Power
    139


    Tatag Teteg Bakal Tutug

     

    sorry @raises.... sekali aja kok pake bahasa ngromo inggil....buat pemanis sama identitas aja....

  10. #7


    s3m4r_m3s3m's Avatar
    User ID
    48152
    Join Date
    March 20th, 2013
    Location
    In a land called fantasy
    Posts
    2,819
    Thanks
    7,818
    Thanked
    7,104
    Rep Power
    139


    Tatag Teteg Bakal Tutug

     

    eniwe salam kenal yaks mas/mbak raises

  11. #8


    raises's Avatar
    User ID
    32504
    Join Date
    November 16th, 2012
    Location
    X-94N954
    Posts
    537
    Thanks
    1,109
    Thanked
    1,232
    Rep Power
    14


    ?

     

    Quote Originally Posted by s3m4r_m3s3m View Post
    sorry @raises.... sekali aja kok pake bahasa ngromo inggil....buat pemanis sama identitas aja....


    eniwe salam kenal yaks mas/mbak raises
    oke deh siip

    ya salam kenal juga..




  12. The Following User Says Thank You to raises For This Useful Post:


  13. #9


    s3m4r_m3s3m's Avatar
    User ID
    48152
    Join Date
    March 20th, 2013
    Location
    In a land called fantasy
    Posts
    2,819
    Thanks
    7,818
    Thanked
    7,104
    Rep Power
    139


    Tatag Teteg Bakal Tutug

     

    Kangmas @ruly.IDFL wilujeng....
    akhirnya bs masuk dimari mas...
    hadeh seharian dari pg ubek2 IDFL (maklum NUBI nemen mas) gak pernah ngeforum begini... tapi begitu ikutin obrolan sesepuh di IDFL subtitle longue... dari ngakak sampek campur aduk wes speechless (daftar enggak daftar enggak) begitu berani n udah accept (tambah panik sama bingung) tapi sudah terlanjur cinta sich ..
    yo wes malu ndak malu lanjut wae... suwun yo kang

  14. The Following User Says Thank You to s3m4r_m3s3m For This Useful Post:


  15. #10


    boyriot's Avatar
    User ID
    162
    Join Date
    February 21st, 2012
    Location
    Inside⏝You
    Posts
    4,326
    Thanks
    5,096
    Thanked
    7,565
    Rep Power
    50


    _[]_

     

    Quote Originally Posted by s3m4r_m3s3m View Post


    Nuwun Sewu

    Para sesepuh, kakang, mbakyu, sadulur lan saderek Keluarga Besar IDFL tepangaken kulo dateng mriki:

    user id : s3m4r_m3s3m
    nickname : lulu
    Gender : female

    Namung amargi kulo kedah nglanjutaken ngangsu kawruh wonten ing pawiyatan enggal sae niki. Mugi2 kula sregep sinau supados saget wujudaken cita-cita nipun ugi dados lare ingkang lanthip dumateng para sesepuh lan keluarga besar IDFL. Cekap semanten atur kula. Mugi sami kepareng maringi pangapunten tumrap sadaya kekirangan lan kelepatan kula.

    kula niku mboten saget krama inggil mbakyu...

  16. The Following User Says Thank You to boyriot For This Useful Post:


Page 1 of 23 12311 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Our Friends

Subscene | Rehmoe | Pein Akatsuki | SkorBola888 | SmallEncode.com

VPS Murah | Pahe.in - 480p & 720p movie | SoundIndo | Marvel Universe | ReRips | Moxkid Movie

sharedualima | VPS Indonesia | Film Box Office | GriyaPC | er1ck9.Blog

 Hosting Indonesia | Dunia-Lebah | Robandit | movienthusiast | topgans

Kafe Download | NontonGratis | KBBI Online | enthus1ast.com | DHQmusic


Feel free to Contact Us


UNTUK PERIKLANAN HUBUNGI KAMI

 IDFL.Forum@gmail.com / PeinAkatsuki_IDFL@yahoo.com / LebahGanteng@yahoo.co.id : Email
  Erix-IDFL / PeinAkatsuki_IDFL: Skype
 
xire : LINE
  +62 818-0218-0085 / +62 822-6454-4221 / +62 881-3266-906 : Whatsapp 
  +62 818-0218-0085
: Telegram